‘Met meer zelfvertrouwen en inzicht de eindfase van de basisschool tegemoet!’

Heeft je kind moeite met het lezen van de Cito vragen, omdat een duidelijk stappenplan ontbreekt? Is je kind zenuwachtig voor het maken van toetsen en zit je kind hierdoor niet lekker in zijn of haar vel? Heeft jouw kind tegenvallende toets resultaten of is de motivatie voor de rekenles flink weggezakt? Dan is deze training zeker geschikt voor hem of haar!

In deze belangrijke levensfase van je kind wil je graag helpen. Vaak heb je dan als ouder al van alles in ondersteuning geprobeerd. Maar ontstaat er uiteindelijk verwarring en strijd, omdat de juf of meester de lesstof net anders heeft uitgelegd. Dit terwijl kinderen die vooraf oefenen doorgaans hoger scoren dan kinderen die niet oefenen, waardoor jouw kind meer keuze heeft in het uitzoeken van een leuke school.

Goed Gerekend! geeft trainingen ter voorbereiding van de groep 8 midden toets (M8) en de Centrale Eindtoets. Een training biedt jouw kind de kans zijn of haar kennis op het gebied van rekenen uit te breiden. Onderdelen die onder andere aan bod komen zijn: getallen & bewerkingen, verhoudingen, meten & meetkunde en breuken & procenten. Er wordt gewerkt aan het lezen van de vraagstelling, die kenmerkend is bij Cito. Deze vraagstelling wordt door veel kinderen als struikelblok ervaren. Een handig stappenplan in combinatie met een duidelijke uitleg van de opbouw is daarom essentieel!

Wat levert een Cito-training bij Goed Gerekend! jouw kind op?

  • Intensieve begeleiding in een kleine groep (max. 6 kinderen)
  • Zelfvertrouwen en minder stress
  • Bekendheid met de opbouw van de vraagstelling en omgang met verschillende type vragen
  • Plezier in het rekenen en het maken van een toets 
‘Wij hebben onze dochter op bijles gedaan bij Marloes omdat ze nu in groep 8 zit en zo wat extra kan oefenen voor o.a. haar Cito.
Vanaf het eerste contact kwam Marloes op ons gelijk goed en betrouwbaar over, we hadden gelijk een goed en vertrouwd gevoel bij haar.
En ze wist duidelijk waar ze het over had. Onze dochter voelde zich volledig op haar gemak en vindt Marloes een hele aardige juf,
die bovenal heel goed uit kan leggen eventueel met gebruik van hulpmiddelen. Dit werkte voor onze dochter heel erg goed.
Onze dochter heeft de bijles periode als zeer prettig ervaren en vindt het zelfs jammer dat het afgelopen is. Marloes nogmaals bedankt voor de fijne lessen.’

- Margreth

Voor wie?
Kinderen van groep 8 van de basisschool.

Wanneer & kosten?
Na de herfstvakantie. Maandag 05-11-2018 t/m maandag 17-12-2018 (maandag 19-11-2018 géén les)
6 bijeenkomsten van 1,5 uur - van 16.00 uur tot 17.30 uur
€ 295,- incl. materialen en een powerbreak (M8 toets)

In de kerstvakantie. Woensdag 2-1-2019 t/m zaterdag 5-1-2019
4 trainingsdagen van 1,5 uur – van 10.00 uur tot 11.30 uur
€ 220,- incl. materialen en een powerbreak (M8 toets)

Let op! Het doel van een training is niet om achterstanden weg te werken; hiervoor biedt Goed Gerekend! de op maat gemaakte Individuele RekenBoost. Ik denk graag met je mee wat de best passende begeleiding is voor jouw kind.

 

Share This

Volg ons op Facebook
Follow Us