‘Spelend en bewegend de tafels leren’

Lukt het je kind maar niet om de tafels te onthouden, waardoor hij of zij gefrustreerd raakt? Heeft je kind moeite met verhoudingen, breuken en meten, omdat hij of zij de tafels nog niet beheerst? Bij Goed Gerekend! leer je spelend en bewegend de tafels!

Er zijn veel verschillende spellen en materialen op de markt om op een leuke manier de tafels te leren, maar vaak heb je als ouder hier logischerwijs geen kennis van. 

Door te spelen en te bewegen gebruik je beide hersenhelften en zal het leren sneller gaan. Het geleerde blijft beter hangen en de sommen raken sneller geautomatiseerd. Als de sommen geautomatiseerd zijn, maak je minder gebruik van je werkgeheugen. Hierdoor kost rekenen minder moeite.  

Wat levert de TafelBootcamp op? 

  • Intensieve begeleiding in een kleine groep (minimaal 4 en maximaal 8 kinderen)
  • Veel spel, beweging en een beeldende uitleg
  • Zelfvertrouwen en plezier in het leren van de tafels
  • Gezelligheid en nieuwe vrienden

TafelBootcamp tafel 2, 3, 4 en 5

Voor wie?
Kinderen van eind groep 4 tot en met groep 8 van de basisschool (kinderen uit het VO in overleg)

Wanneer en kosten?
Twee intensieve trainingsbijeenkomsten van 2 uur.

€ 80,- incl. materialen en een powerbreak 

Houd de website voor nieuwe data en de locatie in de gaten. Of stuur een bericht naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

TafelBootcamp tafel 6, 7, 8 en 9

Voor wie?
Kinderen van eind groep 5 tot en met groep 8 van de basisschool (kinderen uit het VO in overleg)

Wanneer en kosten?
Twee intensieve trainingsbijeenkomsten van 2 uur.

€ 80,- incl. materialen en een powerbreak 

 

Houd de website voor nieuwe data en de locatie in de gaten. Of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op! De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. Bij 8 deelnemers zit de groep écht vol. Meedoen gaat op volgorde van aanmelding. 

Het doel van een training is niet om achterstanden weg te werken; hiervoor biedt Goed Gerekend! de op maat gemaakte Individuele RekenBoost. Ik denk graag met je mee wat de best passende begeleiding voor jouw kind is.

 

 

Share This

Volg ons op Facebook
Follow Us