Edwin

Onze dochter heeft bijles gekregen van Marloes omdat op haar school geen oefeningen werden gedaan omtrent de Cito tussentijdse toets terwijl deze doorslaggevend is voor het eindadvies (groep 8). Marloes heeft een aantal weken met haar geoefend en haar zo bekend gemaakt met de wijze van vraagstelling, inhoud, etc. en haar zo zekerder gemaakt toen ze de Cito toets moest gaan maken.

Het resultaat mag over naar huis worden geschreven: doelen behaald en de Cito toetsen (tussentijds en eind) zijn super gemaakt waardoor onze dochter naar haar school van keuze kan gaan!

Dank hiervoor Marloes!

donderdag 16 mei 2019 09:29
Emilie

Omdat onze zoon een aangepast rekentraject nodig had hebben we Marloes benaderd. Door haar inzicht en ervaring had ze al snel een uitgebreid plan van aanpak, dacht actief en flexibel mee en heeft hem met veel geduld begeleid. Het was fijn om ook de verslagen van de bijles te lezen zodat we een helder beeld kregen van wat er gedaan werd en hoe dat viel bij onze zoon. 

maandag 07 januari 2019 12:30
Barbara van Vliet

Supertevreden met de bijles die Marloes aan onze zoon geeft. Door de lessen spelenderwijs in te richten vind mijn zoon rekenen steeds leuker! Daarnaast gaat het rekenen hem ook steeds beter af wat hem een boost geeft qua zelfvertrouwen. Ik raad ieder die op zoek is naar reken bijles voor zijn of haar kind Goed Gerekend van harten aan!

vrijdag 06 juli 2018 14:45
wendy jansen

We hadden voor extra bijles gekozen bij Marloes ivm de citos. Mijn dochter ging met heel veel plezier naar Marloes(niet geheel onbelangrijk) En heeft zeker dat extraatje van haar gekregen en geleerd wat ze nodig had. waar ze eerder met citos moeite had ivm zenuwen ging ze door Marloes er heel zelfverzekerd in en heeft ze het resultaat behaald waar ze zo op hoopte dankzij deze super juf. Bedankt!!!!

zaterdag 17 februari 2018 17:54
Margreth

Wij hebben onze dochter op bijles gedaan bij Marloes omdat ze nu in groep 8 zit en zo wat extra kan oefenen voor o.a. haar Cito.

Vanaf het eerste contact kwam Marloes op ons gelijk goed en betrouwbaar over, we hadden gelijk een goed en vertrouwd gevoel bij haar. En ze wist duidelijk waar ze het over had.

Onze dochter voelde zich volledig op haar gemak en vind Marloes een hele aardige juf, die bovenal heel goed uit kan leggen eventueel met gebruik van hulpmiddelen. Dit werkte voor onze dochter heel erg goed. 

Onze dochter heeft de bijles periode als zeer prettig ervaren en vind het zelfs jammer dat het afgelopen is.

 

Marloes nogmaals bedankt voor de fijne lessen.

woensdag 10 januari 2018 21:00
Aukje Hoving

Wende zit in groep 5, het is een echt taal kind en rekenen is niet haar favoriete onderdeel en grootste talent :)

We kwamen in contact met Marloes en Wende heeft de afgelopen drie maanden reken bijles gehad. 

Ze beheerst nu een betere basis, met name de tafels en is ook in het dagelijkse leven meer aan het spelen met sommetjes bij het klokkijken, bij data, leeftijden, grammen etc. Ze past dit dus ook toe buiten de klas. Ook de juf bevestigd dat het beter gaat en dat de lessen zin hebben gehad voor haar prestaties op school. 

Marloes is een meester in het spelenderwijs lesgeven en het leuk maken van rekenen. Hiertoe beschikt ze over veel materiaal. Wende kreeg dit ook mee naar huis, elke week een ander spel. Door veel geduld, een lach, aansporingen en een lekker glas limonade ging Wende elke week ontzettend graag naar de les.

Toen we recent stopte vond Wende dat dan ook erg jammer.

Voorlopig kan ik nu zelf met Wende verder als we in de toekomst extra ondersteuning nodig hebben dan weet ik nu waar ik deze kan krijgen!!

Marloes succes met je reken school een mooi initiatief!

maandag 18 december 2017 18:21
Powered by JoomVita VitaBook

Share This

Volg ons op Facebook
Follow Us